حذف پیامها. کاربران تلگرام میتوانند پیامها را در هر زمانی
برای همه حذف کرده و هیچ ردی از آنها باقی نگذارند.
در گفتگوهای دو نفره، میتوانید
همهی پیامها (حتی آنهایی که مخاطبتان ارسال کرده) را پاک کنید. همچنین در گروهها نیز همیشه میتوانید
پیامهای خود را پاک کنید.
به علاوه میتوانید
کل گفتگو و
سابقهی تماسهای برقرار شده را نیز برای
همهی افراد پاک کنید. جهت
حذف خودکار پیامها پس از یک زمان معین، گزینهی
حذف خودکار را در هر گفتگو و یا در
حساب کاربری خود فعال نمایید.
Обсуждение 0
Обсуждение не доступно в веб-версии. Чтобы написать комментарий, перейдите в приложение Telegram.
Обсудить в Telegram